+ 75 års erfaring med stål og design

Rustfri DK Design så dagens lys i 1947, hvor vi samtidig overtog Rustfri Stålcentralen, der havde eksisteret siden 1920. Siden har vi fulgt med tiden og optimeret processer og maskinpark i takt med den teknologiske udvikling.

I 3. generation ejes og ledes virksomheden i dag af Micki Eriksen.

 

Vi besidder derfor også den know how der gør, at vi  kan bearbejde metal for kunder, uanset om der er brug for den nyeste teknologi eller de klassiske bearbejdningsmetoder.

Vi arbejder konstant med vores værdier ordentlig, ansvarlig, kvalitetsbevidst og omstillingsparat, hvilket gør os til en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder. Vi vægter partnerskaber højt og prioriterer langvarige samarbejder med kunder, der ligesom os selv har fokus på udvikling og optimering, så både kvalitet og indtjening konstant optimeres.

Mange af vores kunder er designvirksomheder, der bruger os som møbelproducent eller lampeproducent. Andre kunder bruger os udelukkende til at producere enkeltdele.

Rustfri DK Design ApS er en del af Rustfri DK Holding-koncernen og ejes 100% af Micki Eriksen, hvis morfar etablerede virksomheden i 1947.

Vi producerer både på vores fabrik i Nakskov og i Letland hos vores lettiske datterselskab Locitech Production.

Laserskæring og metaltryk foregår altid i Danmark, mens Locitech Production ofte står for de mere manuelle opgaver i stålproduktionen som svejsning, kantbukning, slibning og polering.

Montagearbejder kan ske både i Danmark og Letland afhængig af det konkrete produkt,  transportomkostningerne forbundet med flytning af mellem- og færdigvarer samt hvor kundens lager er beliggende.

Vi sikrer på denne måde en konkurrencedygtig produktion, der altid sker efter danske kvalitetsstandarder.