dansk lampeproducent

af designlamper

Som lampeproducent kan vi stå for hele produktionen, så I udelukkende skal fokusere på design og salg. En model mange af vores kunder benytter sig af.

I kan fokusere på jeres kernekompetencer og ekspertise indenfor netop design, branding, markedsføring og salg, mens vi kan tilføre produktionsmæssig kompetence og erfaring i forhold til lampeproduktion, hvor vi allerede har de maskiner og andet udstyr, der ofte skal anvendes.

 

Lampeproducent siden 1940’erne

Lamper, møbelproduktion og øvrige designs til indretning har været vores speciale siden 1940’erne. På kundelisten over danske lampeproducenter har vi blandt andet

  • Louis Poulsen
  • Fritz Hansen
  • Muuto
  • Le Klint
  • Mater

Nogle gange står vi for enkelte dele i processen, mens vores kunder får løst resten på egen fabrik eller i andet regi. Vi leverer blandt andet dele til mange af Louis Poulsens og Le Klints lamper.

Vores speciale er selve stålproduktionen, herunder, kantbukning, laserskæring og svejsning. Derfor producerer vi oftest lamper, hvor stål er involveret. Men eftersom de færreste danske lamper udelukkende består af stål, har vi selvfølgelig også stor erfaring med sourcing og indkøb af øvrige materialer og komponenter.

 

Dansk og europæisk lampeproduktion

Når opgaverne kræver meget manuelt arbejde, sender vi ofte opgaverne til vores datterselskab Locitech Production i Letland.

I kan derfor få produceret hele lampen i Europa og til dels i Danmark.

Det gør, at

  • I får en konkurrencedygtig pris på lamperne
  • I er sikker på dansk kvalitet
  • I skåner miljøet med den mindst mulige CO2-belastning
  • I forkorter time-to-market markant sammenlignet med lampeproduktion i Fjernøsten

Særligt med større lamper er transporten ofte et tungt og fordyrende led, blandt andet fordi der transporteres rigtig meget luft.  Herudover er produktion i Fjernøsten ofte  betinget af relativt høje seriestørrelser både af produktions- og fragtmæssige årsager. Hos os kan I arbejde med ganske små seriestørrelser, hvor blandt andet etablering af bufferlagre af delkomponenter kan medvirke til at sikre en agil produktion med korte leveringstider.

Skal vi tage en snak om lampeproduktion?

Uanset om I allerede har lamper i produktion i Fjernøsten eller andre steder, eller I skal i gang med første produktion, hører vi gerne fra jer. Og har I spørgsmål om produktion eller design, rådgiver vi jer også gerne, så designet kan blive klar til produktionen.

Kundeansvarlig
Joakim Lem Grænge 23 34 24 67

Administrerende direktør
Micki Eriksen

Udvalgte referencer