erfaren leverandør af svejsning

Svejsning af aluminium og stål er ofte en del af produktionsprocessen i forhold møbler, lamper og designprodukter, og skal typisk mere end ”blot” holde produktet sammen. Svejsninger er ofte en synlig del af det endelige produkt, og det er derfor essentielt, at svejsningerne er fine og præcise. Vi svejser derfor med strøm og gas, fordi det giver det pæneste resultat.

I Rustfri DK Design har vi specialiseret os i netop det, og vi kan tilbyde både TIG-, CO2-, bolt-, rulle- og punktsvejsning samt lodning.

Vores speciale er svejsning i rustfrit stål, jern og aluminium, når resultatet også skal være pænt og se godt ud. Vi svejser ikke i støbejern, plast og tagpap og svejser ikke med ultralyd og ilt.

Mindre svejseopgaver vil typisk ske på fabrikken i Nakskov, mens vi som regel vil tilbyde at større opgaver løses på vores fabrik Locitech Production i Letland, hvilket sikrer jer den optimale pris.

Vi har gennem årtier udført svejseopgaver for blandt Louis Poulsen, Normann Copenhagen, Le Klint og Rosendahl.

Når først samarbejdet er etableret og vi har erfaring med opgaven vil vi ofte kunne tilbyde meget korte leveringstider. Vi løser også gerne de mindre svejseopgaver.

 

Brug for andre funktioner end svejsning?

Vi kan have et samarbejde, hvor vi udelukkende udfører svejseopgaverne. Allerhelst vil vi gerne løse flere dele af produktionen af jeres møbel, lampe eller andet designprodukt. Udover svejsning kan vi eksempelvis også stå for kantbukning og laserskæring, ligesom vi gerne vil bistå jer med at optimere såvel produktet som produktion. Vi har også stor erfaring med den endelig montage, kvalitetskontrol og pakning af det færdige produkt.

Med andre ord: Har I en gennemtænkt produktidé og en strategi for at sælge produktet, så kan vi understøtte produktionen med alt derimellem.

 

Har I spørgsmål om svejse- eller andre produktionsopgaver?

Eller vil I gerne have en pris og et konkret bud på, hvornår en opgave kan være færdig?

Kundeansvarlig
Joakim Lem Grænge 23 34 24 67

Administrerende direktør
Micki Eriksen

Udvalgte referencer