stålproduktion, når designet skal fuldendes

Stålproduktion er ofte en del af flotte designprodukter. Stålkomponenter er med til at sikre en høj kvalitet i møbler, lamper eller eksklusivt boliginventar, ligesom rene stålprodukter også kan være et stilfuldt element i indretningen.

For designvirksomheder er stålproduktion, inkl. de rette maskiner, veluddannede smede og knowhow om produktionsprocessen sjældent en kernekompetence. Samtidig kræver egenproduktion store investeringer, hvorfor det giver mest mening at outsource den del. Måske søger I også netop en sådan samarbejdspartner, så I kan fokusere på selve designet, og hvordan I får det brandet, markedsført og solgt.

Siden 1947 har vi løst diverse stålproduktionsopgaver i forbindelse med design. Blandt andet

  • Stole og borde for Normann Copenhagen
  • Vin- og skænkepropper samt en lang række andre boligartikler for Rosendahl
  • Lamper og lampedele for blandt andet Louis Poulsen, Le Klint og Muuto
  • Badeværelsesserie for Unidrain

De stærke brands vi har på kundelisten, skyldes vores specialisering i bearbejdning af stål. Både når stålet har en praktisk funktion, skal se pænt ud og være udført i høj kvalitet. Samtidig er vi i stand til at holde udgifterne til produktionen på et niveau, så I kan sælge jeres designs med den rette fortjeneste.

Derfor løser vi også en del af produktionsopgaverne i datterselskabet Locitech Production i Letland. Særligt manuelle opgaver, der er dyre i arbejdstid og opgaver med mindre omfangsrige produkter, der er billige at transportere.

 

Mange former for stålproduktion

Vi løser rigtig gerne hele opgaven. Nogle gange er vi med til at optimere produktionen af et eksisterende produkt. Andre gange starter vi med en tegning eller skitse, hvorefter vi står for hele produktionen, helt frem til at lampen, stolen eller bordet er klar til at blive sendt til jeres lager eller direkte til jeres kunder.

Jo tættere samarbejde, jo bedre kan vi optimere produktion, samarbejde og pris. Dette gør, at vi har en meget lang historik med flere af vores kunder. Vi er tillige meget fleksible og tilbyder et set up, hvor vi hurtigt kan øge produktionen, når salget overstiger forventningerne.

Andre gange løser vi en enkelt opgave som eksempelvis kantbukning, laserskæring eller svejsning, mens den resterende produktion løses i andet regi. Ofte oplever vi heldigvis, at opgaven vokser, mens vi har kontakten, og kunden ser hvilken kvalitet, vi leverer.

Særlig værdsat er vores fleksible tilgang, gennemsigtige kalkulationer, hurtige leveringsevne og muligheden for at producere i mindre seriestørrelser.

Vil I høre mere om mulighederne for stålproduktion?

Hvis der er et match hvor et samarbejde vil give mening for begge parter, holder vi selvfølgelig gerne det nødvendige antal møder med jer, hvor vi får lagt en effektiv handlingsplan for samarbejde og produktion.

Kundeansvarlig
Joakim Lem Grænge 23 34 24 67

Administrerende direktør
Micki Eriksen

Udvalgte referencer