Kantbukning = funktion og finish

Kantbukning af stål kan give designet det sidste finish og understøtter samtidig produktets funktion.

Derfor indgår kantbukning ofte i produktionen af diverse design i stål, aluminium, kobber eller messing, eller hvor dele af produktet er lavet i disse metaller. Blandt andet i lampeproduktion eller møbelproduktion, hvor særligt stole- og bordben tit har metalkanter, der skal bukkes. Men kantbukkeren bruges også tit ved mindre produkter som kander, fade eller skilte.

Den ekspertise har vi i Rustfri DK Design, for vi har specialiseret os i bearbejdning og produktion i diverse metalformer til dansk design siden 1947.

Et af vores specialer er at bukke og bearbejde stål og vi arbejder gerne i relativt små seriestørrelser med korte leveringstider når først samarbejdet er etableret.

På kundelisten, hvor kantbukning indgår i opgaven, har vi blandt andet

  • Louis Poulsen
  • Le Klint

Vi kan også bearbejde stålet før og efter kantbukningen. Eksempelvis ved at svejse eller laserskære. Ofte kan vi reducere det mere omfattende svejsearbejde markant, når vi i stedet bukker plader og kanter.

Kantbukningen af metalkanterne sker tit i forbindelse med den øvrige produktion, som vi også står for. Lige fra optimering af selve ideen og designet til slutproduktet står klar til at blive sendt til kunderne eller deres kunder.

Andre gange løser vi udelukkende en enkelt specialopgave i den samlede produktion. Det kan være, hvis kunden får løst de øvrige opgaver i andet regi, eller der er behov for at øge produktionen på grund af en stor ordre.

 

Vil I høre mere om mulighederne for kantbukning af stål?

Hvis I vil høre om mulighederne for et samarbejde, så kontakt kundeansvarlig Joakim Lem Grænge eller administrerende direktør Micki Eriksen.

Vi hører også gerne fra jer tidligt i processen, hvor I måske ikke er overbeviste om, at netop kantbukning vil være den rette metode. Så finder vi en løsning til jer.

Kundeansvarlig
Joakim Lem Grænge 23 34 24 67

Administrerende direktør
Micki Eriksen

Udvalgte referencer