Laserskæring af stål

når produktet skal være smukt og rentabelt

For med laserskæring bliver kanten præcis og stilren, samtidig med at processen kører 100% automatisk, og udgifterne til arbejdstid er lave.

Derfor har moderne laserskæring for længst udkonkurreret standsningsmetoden, når pladebearbejdning indgår i produktion af designprodukter.

På grund af det rene snit bruges metoden særligt, når stålet skal være synligt på det endelige produkt. Derfor understøtter Rustfri DK Design ofte møbelproduktion og lampeproduktion med komponenter i laserskåret stål eller andre metaller.

Siden 1947 har vi specialiseret os i bearbejdning af rustfrit stål til designvirksomheder.

Vores speciale er, når stålet skal se pænt ud, fordi det er synligt på produktet, eller når hele produktet er designet i stål.

 

Laserskæring eller samlet proces

Nogle gange bidrager vi udelukkende med bearbejdning af et enkelt element som eksempelvis et logo, et skilt eller en rondel til et bord eller en stol. Andre gange uddelegerer kunden hele produktionen til os, så vi er med lige fra den endelige fastlæggelse af designet, til produktet er klar til at sende ud til slutkunden.

Fordi arbejdstiden i laserskæring, kan vi ofte tage disse delopgaver ind med kort varsel.

I kan eventuelt trække på os som supplement til jeres øvrige laserskæring, hvis I har fået en stor ordre, eller vi kan løse stålopgaverne for jer som en fast del af jeres produktion.

Har I spørgsmål om laserskæring eller den samlede produktion? 

Så kontakt kundeansvarlig Joakim Lem Grænge eller administrerende direktør Micki Eriksen.

Vi hører gerne fra jer så tidligt i processen som muligt. Send også gerne tegning eller fil. Så kan I få en pris på opgaven med det samme, og vi kan måske gå i gang i løbet af få dage.

Kundeansvarlig
Joakim Lem Grænge 23 34 24 67

Administrerende direktør
Micki Eriksen

Udvalgte referencer