dansk møbelproducent

af designmøbler og småmøbler

Med en dansk møbelproducent får I alle fordelene ved at producere lokalt, uden selv at have ansvaret for produktionslinjen:

  • I forkorter time-to-market og lagerbinding, så møblerne hurtigt kan gå i handlen
  • I får danske kvalitetsmøbler og stabil leverance
  • I kan bestille i mindre seriestørrelser
  • I skåner miljøet med mindst mulig transport
  • I styrker dansk beskæftigelse

Siden 1947 har Rustfri DK Design produceret designmøbler og småmøbler for kendte danske brands, som eksempelvis:

  • Stole og borde for Normann Copenhagen
  • Designartikler for Rosendahl
  • Lampedele for Louis Poulsen og Le Klint

 

Dansk møbelproducent med speciale i effektiv stålproduktion

Vores speciale er klassiske, danske møbler, hvor metal er en del af designet. En stor del af stålproduktionen løses hos vores datterselskab Locitech Production i Letland. Et samarbejde, der gør, at I kan få møbelproduktion til konkurrencedygtige priser, samtidig med at I holder produktionen i Europa, og vi står inde for kvalitet og leverance. Særligt på fragtkontoen kan der ofte være betydelige besparelser ved møbelproduktion i Danmark og Letland fremfor Fjernøsten.

Som dansk møbelproducent kan vi optimere jeres møbelproduktion på flere måder. Allerhelst fungerer vi som jeres eksterne, danske møbelfabrik og står for hele produktionen: Fra indkøb af råvarer til de færdige møbler er klar til at blive fragtet til jeres lager eller direkte ud til jeres kunder.

Ofte er vi også inde over selve udviklingsprocessen, så vi sikrer optimal sammenhæng mellem design, funktionalitet og produktion således, at møblet kan produceres på rentabel vis og sikre jer en god forretning. Andre gange leverer vi enkeltkomponenter i stål, mens kunden får løst den øvrige produktion i andet regi.

Det optimale er, når vi står for den samlede produktion og montage og samarbejdet løber i mange år. Herved kan vi løbende optimere indkøbs-, produktions- og montageflowet, så I oplever korte lead-times og minimal lagerbinding.

Skal vi tage en snak om møbelproduktion?

Vi hører også gerne fra jer, selv om designet ikke er klar til at gå i produktion endnu. Tit kan vi være med til at justere detaljer, der gør det lettere og billigere at producere møblet.

Kundeansvarlig
Joakim Lem Grænge 23 34 24 67

Administrerende direktør
Micki Eriksen

Udvalgte referencer